Καλώς Ήλθατε

Η εταιρεία Γ.Ν.ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ κ ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται από το 1973 στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας υλικών περιφράξεως και της τοποθέτησης τους, με έδρα την Αττική. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Νικόλαο Αθανασόπουλο με στόχο την κάλυψη των αναγκών σε προμήθεια συρματοπλέγματος και όλων των υλικών περίφραξης από επαγγελματίες, εταιρείες, μαγαζιά εμπορικά αλλά και ιδιώτες.

Με την πολυετή εμπειρία του στο χώρο, η εταιρεία εδραιώθηκε στον τομέα της, ως την πλέον ειδικευμένη ως προς την παραγωγή και προμήθεια όλων των ειδών τα συρματοπλέγματα και υλικά, για περιφράξεις σπιτιών, οικοπέδων και αγροτεμαχίων, επαγγελματικών χώρων, περιφράξεις ασφαλείας σε στρατόπεδα, φυλακές και αθλητικές εγκαταστάσεις διαφόρων τύπων όπως γήπεδα τένις, μπάσκετ και 5×5, αναλαμβάνοντας πλέον και την τοποθέτηση των παραπάνω υλικών στον τελικό χώρο από ειδικευμένα συνεργεία περιφράξεων. Τα τελευταία δώδεκα χρόνια, η εταιρεία δυναμώθηκε σε έμψυχο υλικό, από τον υιό του Γεώργιο Αθανασόπουλο.

Η εταιρεία με εξέλιξη στον τεχνολογικό και μηχανολογικό εξοπλισμό προσπάθησε και έκανε ένα πλήρες βήμα από την κατασκευή των υλικών έως την τοποθέτηση και τώρα πλέον έχει εξειδικευμένο και πολύπειρο προσωπικό στον χώρο και αναλαμβάνει περιφράξεις όλων των τύπων. Η πλήρης γραμμή της παραγωγής και ο σύγχρονος εξοπλισμός της εταιρείας μας, εγγυώνται για τα άριστης ποιότητας υλικά που κατασκευάζουμε και τοποθετούμε στα έργα μας.

Η συρματουργία παράγει όλων τον ειδών τα σύρματα και συρματοπλέγματα όπως αγκαθωτά, πλέγματα, δικτυωτά, αλλά και σιδερένια εξαρτήματα περιφράξεων όπως σωλήνες, εξάγωνα, σιδηρογωνίες και πάσσαλοι.

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τις υπηρεσίες μας, ή χρειάζεστε μια προσαρμοσμένη υπηρεσία, παρακαλώ επικοινωνήσετε μαζί μας!

Νικόλαο Αθανασόπουλο

Νικόλαο Αθανασόπουλο

Ιδρυτής
Γεώργιο Αθανασόπουλο

Γεώργιο Αθανασόπουλο

Ιδιοκτήτης